Få gode tips til vækst i din virksomhed

Danske Bank har konsulteret Christian Stadil, for at få præsenteret gode tips til vækst i virksomheder. Christian Stadil er en dansk milliardær, og han ejer konglomeratet Thornico.
Han giver gode råd i forhold til det, man anser for en stor udfordring for sin virksomhed. Han kalder denne slags udfordringer for lukkede døre, og forklarer ydermere at lukkede døre typisk også udgør virksomhedens åbne dør. Til dette bruger han et eksempel med Hummel, som er oppe mod store mærker som Adidas og Nike. Dog kan Hummel som mindre virksomhed sættes i positioner, som de store virksomheder ikke kan. Dette gør sig blandt andet gældende i forhold til at sponsorere anderledes hold, heraf for eksempel Christiania. Dermed kan man skabe værdi både for virksomheden og for de projekter, man arbejder for.
Christian Stadil introducerer yderligere tandbørstetesten. Er du nysgerrig på at høre, hvad det går ud på, så hør ham forklare det i klippet herunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *