Den uendelige kamp mellem Iphone & Android

rivaliseringen mellem Iphone og android

Det kan være svært at forholde sig til, hvilket styresystem man skal benytte sig af, når det kommer til smartphones. Det er en hård nød at knække da begge systemer har deres fordele og ulemper.

Dog ved et tættere øjekast, kan man se nogle kraftige forskelle. I denne artikel bliver du klogere på forskellen mellem Android & iphone.

Android kan være som en kurve

Da Android er et styresystem, som flere forskellige brands benytter sig af, tror folk at systemets kvalitet afhænger af telefonen. Det er det modsatte. Hvis telefonen er af dårligere kvalitet, end hvad styresystemet kræver, vil telefonen automatisk blive langsom. Derfor anser mange folk, at Android er et dårligt styresystem.

Topmodeller med et Androidt system kan sammenlignes med en Iphone i forhold til specs. Men desværre tror folk ikke helt på de statistiske tal, grundet dårligere telefoner med samme styresystem.

Android er mere nørdet

De fleste som har Android, ved at man kan komme bag om systemet, og dermed ændre på hele strukturen i telefonen. Der findes også flere apps til android, da sikkerhedskravene er formindsket hos Android. Desværre er Android relativ langsomme om at komme med opdateringer, hvor Apple er langt foran.

Apple er som en lukket bog

Apples styresystem er meget simpelt og ligetil. Dette er blandt andet en af de mange grunde for, at brugerne elsker disse telefoner. Apples styresystem er lukket, og man har derfor ikke adgang til at ændre på strukturen eller noget som helst andet. Du kan vælge ud af de præ definerede lister, som Apple kommer med.

Apple store har også færre apps i forhold til Android, men derimod er man også sikret for malware og andre farlige hacker filer.

Siri VS Google Assistant

Siri og Google Assistant er drevet af artificial intelligence, og et stemmeinterface. På denne front vinder Google stort.

Google Assistant kan bruge al den information som google har indsamlet. Google er verdens største søgemaskine, og derfor er de også rigest hvad angår big data. Google kombinerer alt med Google Assistant, herunder Kalender, Mail, drev og kontaktpersoner.

Et eksempel kunne være et møde du har senere på dagen, hvor Google Assistant giver dig en notifikation om at gå tidligere grundet trafikprop.

Siri er ikke så langt fremme i skoene, men forbedres ved hver en iOS opdatering. Siri kan hjælpe med små opgaver og notifikationer. Du bliver dog ikke snydt med en IPhone, da du kan hente Google Assistant.

Hvilken telefon skal jeg vælge?

Der er hård konkurrence mellem disse 2 styresystemer, så det er mere en personlig præference, som skal hjælpe dig med at vælge din telefon. Heldigvis kan du få repareret din telefon eller du kan købe en brugt telefon hos telerepair.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *