Start en karriere som digital iværksætter

Digitaliseringen har været længe undervejs. Dette ændrer dog ikke ved, at det aldrig har gået hurtigere end det gør i dag. Nærmest som et trylleslag opstår helt nye forretningsmodeller og industrier, der udfordrer de gamle og mere klassiske tilgange til virksomhedsledelse.

Dette skaber en masse udfordringer, men det bevirker også til en masse muligheder for dig, der sidder med en lille iværksætter i maven. Specielt hvad angår digitalt iværksætteri er forudsætningerne rigtig gode. Læs videre i det der følger og få inspiration til, hvordan du med succes kan starte din digitale karriere.

Hvad er den rette karriere for mig?

Dette er et meget typisk spørgsmål i dag. Ens livskarriere står som regel ikke ligeså tydeligt for en, som det gjorde i gamle dage. Du kan næsten blive alt, og det er egentlig kun din fantasi og arbejdsmoral, der sætter grænser.

Dette kan dog virke forvirrende for rigtig mange. Jo flere muligheder man har, desto sværere er det ofte at tage et valg. Du kan dog snævre det ind en del. Mange begår nemlig den fejl enten kun at vælge rationelt eller med sine følelser. Med andre ord, enten at vælge med hjernen eller hjertet. Som så meget andet handler det dog om at finde den gyldne middelvej mellem disse to muligheder.

Du skal selvfølgelig vælge noget, du brænder for, men samtidig nytter det heller ikke noget, der ikke er en fremtid i det, du laver.

Digital marketing

Den gyldne middelvej i dit valg kunne meget vel være inden for digital marketing. Digital marketing er en af de mest volatile brancher. Udviklingen går så hurtigt, at der næsten ikke kan skrives en lærebog, før det der står i er forældet. Det er derfor et godt sted at starte en karriere.

Hvis du er dygtig og flittig, har du mulighed for at bygge dit eget op for grunden. Lave dit eget forretningskoncept der giver dig et solidt eksistensgrundlag. Du kan dog ikke hvilke på laurbærrene. Du skal hele tiden have fingeren på pulsen for ikke at blive overhalet af andre unge og talentfulde iværksættere. Hvis du er konkurrenceminded af natur, er dette dog bare stimulerende og resulterer i, at du hele tiden udvikler dig.

Finansiering af din iværksætteri

Som hovedregel er det en god idé ikke at investere alt for mange af sine egne penge, hvis det er dit første iværksætter eventyr. Lav hellere noget hvor du får en masse erfaring, men ikke koster så mange penge.

Hvis du er mere erfaren og måske allerede har en solid kapital, er det vigtigt, du formår at forrente den. Du skal med andre ord være skarp på ’pleje af formue’, så dine penge ikke bare står i en bank med lav forrentning. Hvis du vil vide mere, kan du klikke her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *