Få hjælp til at klage over SKAT

Mange går fejlagtigt og tror, at SKATs ord er lov, og at deres afgørelser ikke kan ændres ved. Dette er en forkert opfattelse, og den kan koste dig penge. SKAT kan nemlig ligesom alle andre lave fejl, og du har som borger eller erhvervsdrivende mulighed for at klage til SKAT. Vi kommer her med et råd til, hvordan du kan få hjælp til at klage over SKAT.

Forskudsopgørelsen er dit eget ansvar

Det koster hvert år mange personer mange penge, at de ikke har indberettet korrekt til SKAT. I disse sager er der ikke noget at gøre, hvis indberetningen ikke er lavet i ordentlig tid. Det kan for eksempel være, at man glemmer at oplyse om kørsel til og fra arbejde, og så går man glip af kørselsfradrag, ligesom håndværkerfradrag er noget ikke alle er klar over, at de kan trække fra i SKAT. Det er dit eget ansvar at indberette til SKAT og sørge for, at din forskudsopgørelse er korrekt. Er den ikke det, må du lære af dine fejl og sørge for at rette op på det til næste forskudsopgørelse. I disse tilfælde kan du ikke klage.

Få hjælp af en skatteadvokat

Der findes dog andre sager, som man kan klage over. Det er ikke sikkert, at du er helt med på alle skattereglerne, og det kan da også være lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor kan det også være svært at vide, hvornår du kan klage, og hvornår du har en god sag. Du kan dog få hjælp til at klage til SKAT, hvis du kontakter en skatterådgiver. Du videregiver den afgørelse fra SKAT, som det drejer sig om, og som du mener er forkert. Skatteadvokaterne læser afgørelsen og ordner alt det praktiske for dig, og de laver også papirarbejdet, som skal sendes til SKAT. De tager over og fører din sag for dig. Du bliver holdt opdateret på sagen undervejs. Klik her, hvis du vil kontakte en skatteadvokat. De vender tilbage på din henvendelse inden for 24 timer, og de kan kontaktes, uanset hvor i landet du bor.

Tjek din årsopgørelse efter i sømmene

Når året går på hæld, får du en årsopgørelse fra SKAT. Det er din pligt at gå denne efter i sømmene og tjekke, at alt er korrekt. At alle fradrag, beløb og poster er korrekte. Opdager du fejl og mangler, skal du kontakte SKAT inden for tidsfristen. Opstår der uoverensstemmelser mellem dig og SKAT, kan du med fordel kontakte en skatteadvokat, som vil kunne fortælle dig, om du har en stærk sag eller ej. Vedkommende kan hjælpe dig med at gå videre med sagen, hvis denne mener, at du har en god sag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *